گروه صنعتی شبستری
مقالات
صفحه اصلی >  مقالات
متن خود را اینجا وارد کنید.
آرشیو
مروری بر منوی پیتزا در رستوران ها و فست فودها
تاریخچه پخت انواع اولیه پیتزا به بیش از ۳۰۰۰ سال پیش در یونان ، ایران وچین برمیگردد،....
مروری بر انواع خوراک های ایرانی در رستوران ها
قسمت اعظم خوراک های ایرانی در رستوران ها شامل انواع برنج ، انواع خورش ، انواع کباب ، خوراک مرغ ، خوراک گوشت و... می باشد.....
نکاتی در مورد سرخ کردن
سرخ كردن يكي از قديمي ترين و متداول ترین فرايند های تهيه مواد غذایی است كه از گذشته به منظور بهبود بافت ، عطر و طعم مواد غذايي استفاده می گردد.
مروری بر منو سوخاری در فست فودها
منوی سرخ کردنی در فست فودها شامل مواد پروتئینی سوخاری شده مثل گوشت قرمز ، مرغ ، ماهی ، میگو ، کالاماری و ... ویا قارچ ، پیاز ، سیب زمینی ، پنیر و... میشود.
نکاتی در مورد قهوه(بخش دوم)
ماركهاي معروف قهوه عبارتند از:MAXWELL، NESTLE ،LAVAZZA ،ILLY JACOB
نکاتی در مورد قهوه (بخش اول)
قــهوه يكي از نوشيدنيهاي پر طرفدار دنيا است. ماده موثر اين نوشيدني چيزي جز كافئين نميباشد.....
مروری بر منوی کافی شاپ ها (بخش دوم)
فراپه ها انواعی از نوشیدنی ها هستند که از مخلوط کردن بستنی، یخ خردشده، پوره میوه، آبمیوه ، کمپوت یا میوه له شده و شیر تهیه میشوند. ......
مروری بر منو ساندویچ در فست فودها
مواد تشکیل دهنده ساندویچها عمدتا شامل مواد پروتئینی (گوشت,مرغ,ماهی و غیره) ،فراورده های پروتئینی (سوسیس ، کالباس و غیره) ،انواع سبزیجات ، سس و نان می باشد.....
صفحه از ۲ موارد در هر صفحه:
عضویت در خبرنامه
برای اطلاع از آخرین مطلالب بروز شده در وب سایت پست الکترونیک خود را در زیر وارد نمایید