گروه صنعتی شبستری
مقالات
صفحه اصلی >  مقالات
متن خود را اینجا وارد کنید.
آرشیو
آبگوشت
آبگوشت , شوربا , دیزی یا پیتی(دیزی آذربایجانی) یکی از خوراک‌های سنتی ایران است. در پختن آبگوشت از گوشت و دنبه گوسفند، گوجه فرنگی (و یا رب گوجه فرنگی) و نخوداستفاده می‌شود...
کی اف سی
همه چیز درباره کی اف سی....
تاریخچه سوخاری
این روزها شکم گردی و گشت و گذار و سفر به خاطر چشیدن طعمی خاص در سراسر دنیا رواج پیدا کرده است. اگر اهل سفر به کشورهای خارجی باشید حتما می دانید که برخی از برندهای رستوران ها توانسته اند در اکثر کشورهای دنیا شعبات گسترده ای داشته باشند و به شهرت زیادی دست پیدا کنند...
مروری بر منوی پیتزا در رستوران ها و فست فودها
تاریخچه پخت انواع اولیه پیتزا به بیش از ۳۰۰۰ سال پیش در یونان ، ایران وچین برمیگردد،....
مروری بر انواع خوراک های ایرانی در رستوران ها
قسمت اعظم خوراک های ایرانی در رستوران ها شامل انواع برنج ، انواع خورش ، انواع کباب ، خوراک مرغ ، خوراک گوشت و... می باشد.....
نکاتی در مورد سرخ کردن
سرخ كردن يكي از قديمي ترين و متداول ترین فرايند های تهيه مواد غذایی است كه از گذشته به منظور بهبود بافت ، عطر و طعم مواد غذايي استفاده می گردد.
مروری بر منو سوخاری در فست فودها
منوی سرخ کردنی در فست فودها شامل مواد پروتئینی سوخاری شده مثل گوشت قرمز ، مرغ ، ماهی ، میگو ، کالاماری و ... ویا قارچ ، پیاز ، سیب زمینی ، پنیر و... میشود.
نکاتی در مورد قهوه(بخش دوم)
ماركهاي معروف قهوه عبارتند از:MAXWELL، NESTLE ،LAVAZZA ،ILLY JACOB
صفحه از ۲ موارد در هر صفحه:
عضویت در خبرنامه
برای اطلاع از آخرین مطلالب بروز شده در وب سایت پست الکترونیک خود را در زیر وارد نمایید